Stage

Programme of the Stage on Hanfparade 2019

The Stage is the center of the big final rally of the Hanfparade. Here we present between 5 and 10 pm politicians and interesting points of view from the cannabis scene about harm reduction in cannabis policy, reports from the hemp industry and so on. In between we have live music with the most interesting acts!

After the final rally at Alexanderplatz there will be many after parties in Berlin

Start up 12-15 o clock

  • 12:00 (10 min) – First speeches
  • Speeches from
    Frank Tempel (Kriminaloberkommissar / LEAP)
    Dr. Kirsten Kappert-Gonther (Die Grünen)
    Micha Greif (DHV München)
  • 12:30 (50 min) – DJ Sunny (Techno)
  • 13:20 (20 min) – Speeches from
    Georg Wurth (DHV)
    Niklas Schrader (Die Linke)
    Christina Liedtke (Patientin)
  • 13:40 (50 min) – Curly (Electro-Rap)
  • 14:30 (20 min) – Speeches from
    Niema Movassat (Die Linke)
    Daniel Brückner (420 Berlin)
    Andreas Müller (Richter / LEAP)
  • 14:50 (10 min) – Address for departure
  • 15:00 – Start of the March

Closing event 18-22 Uhr

  • 18:00 (20 min) – Speeches from
    Michael Knodt (aka Der Micha, Journalist)
    Andreas Gerhold
    -and more-
  • 18:20 (50 min) – Sensi Movement Soundsystem (Reggae/Ragga/Dancehall)
  • 19:10 (15 min) – Speeches from
    Florian Rister (DHV)
    Philine Edbauer (mybrainmychoice)
    -and more-
  • 19:25 (15 min) – Special Act
  • 19:40 (50 min) – Culcha Candela (Pop)
  • 20:30 (15 min) – Speeches from
    Rolf „Rollo“ Ebbinghaus (Kurator Hanf Museum)
    Patrick Firnkes (WeedUpTV)
    -and more-
  • 20:45 (60 min) – DVO & Checan (Rap)
  • 21:45 (15 min) – Last speech and ending at 22:00

Video from earlier Hanfparade

To make an impression how Hanfparade may look like, have a look at the archive of Hanfparade.

Stage of the Hanfparade / Bühne der Hanfparade

Our speakers for Hanfparade 2019

No posts found.

Our bands for Hanfparade 2019

No posts found.